februari 2019
Heel erg bedankt voor de goede zorg voor onze zoon de afgelopen 2 maanden. We hebben de opvang als heel prettig ervaren. Zo vond ik het fijn dat ik een appje kreeg op zijn wendag, zodat ik meteen wist dat hij in goede handen was. Ook zo leuk dat jij zijn 1e tandje spotte en zo flexibel was toen hij koorts had maar wel bij jou mocht blijven. En heel fijn om te horen de jullie hem ook zo lief vonden. Dat geeft ons een goed gevoel!
Claire en Erik

december 2018
Een korte tijd was onze zoon bij je in de opvang, vandaag nemen we alweer afscheid.
Dank je wel voor je lieve zorgen voor hem en je meedenken en begrip in het zoeken naar de goed plek voor hem.
Bij jou mocht hij leren even helemaal los van mij en thuis te zijn, en dat alles dan toch fijn, vertrouwd en gezellig kan zijn.  Waardevol voor hem én voor mij!
Een warme groet, Cathelijne

Juli 2017
Bedankt voor je goede zorgen en voor de fijne tijd die onze dochter bij je heeft gehad. Ze voelde zicht meteen thuis en ik weet zeker dat ze je gaat missen.
Sharon
 
December 2016
Onze zoon heeft bijna een jaar bij Brigitte in de opvang gezeten.
We lieten hem altijd met een gerust hart achter, wetende dat hij in goede handen was.
Er word geluisterd naar de wensen van ouders en gekeken naar het kind.
Ze staat open voor andere inzichten en nieuwe methodes en er is een prettige open communicatie.
Ondanks dat hij pas 1 jaar is, heeft hij al geen tijd om naar huis te gaan als hij word opgehaald. Wat in onze ogen een goed teken is!
Het is dat we geen opvang meer nodig hebben, anders had hij nog met heel veel plezier bij Brigitte mogen spelen!
Suus

Januari 2016
Onze zoon neemt vandaag afscheid op Het Blauwe Vlinderhuis. De jaren dat hij bij jou is geweest zijn voorbij gevlogen. Hij is altijd met veel plezier naar je toe gegaan. We willen je heel hartelijk bedanken voor alle goede zorgen en voor het feit dat onze zoon zichzelf kon zijn bij jou.
We hebben onze kinderen altijd met een gerust hart bij je achter gelaten. Nogmaals dank je wel!
En hierbij sluiten wij een tijdperk af.
tot ziens en lieve groet,
Jaap en Nettie
 
Juli 2014
Wij zijn 7 jaar geleden gestart met de opvang van onze oudste zoon. Hij was toen 3 maanden oud. We lieten hem met een gerust hart achter. Als we hem kwamen halen dan was hij vrolijk en nog heerlijk aan het spelen. Brigitte heeft hem veel geleerd. Bijvoorbeeld: gestart met zindelijkheids- training, 2,5 jaar en al snel was hij dag en nacht zindelijk. Ook als we vragen over opvoeden hadden, konden we bij haar terecht.
Later is onze zoon met het syndroom van Down bij haar gestart. Brigitte stond overal voor open. samen zijn we naar de cursus Gebarentaal geweest.
Brigitte is een lieve warme vrouw die zeer toegewijd is aan de kinderen. Wij als ouders raden deze opvang zeker aan.
Mandy en André
 
Mei 2014
Mijn zoon heeft het er heel goed naar zijn zin. En zelf zijn we ook zeer tevreden en laten hem er met gerust gevoel achter. In eerste instantie kozen wij voor een groter dagverblijf maar wat een wereld van verschil zeg! Hier krijgt je kind alle aandacht die hij/zij nodig heeft en word niet ondergesneeuwd door tig andere kinderen. Er is zicht op alles wat er gebeurt en geen een kind blijft achter. Echt zo'n aanrader!
Esther
 
Januari 2014
We hebben de afgelopen 9 jaar met veel vertrouwen en plezier onze 3 meiden naar Brigitte gebracht. Ze hebben het er altijd fijn gehad en genoten van de speel- en knutselmogelijkheden.

Omdat het kleinschalig is, is er een huiselijke sfeer, altijd dezelfde persoon aanwezig en komen de kinderen ook tot rust. Dat ze kunnen mee-eten hebben wij als een pré ervaren ten opzichte van reguliere opvang.
Brigitte is heel professioneel en evenwichtig, voor de kinderen is het heel duidelijk hoe de dag eruit ziet en wat er wel en niet mag.
Kortom wij kunnen de opvang bij Brigitte van harte aanbevelen.
Saskia

Oktober 2013
Leuk en kleinschalig. Mijn zoontje heeft koemelkallergie, waar in zo'n kleine groep veel beter opgelet wordt dan op het vorige (reguliere) kinderdagverblijf. Zo kleinschalig heeft ook het voordeel: altijd dezelfde leidster, die de kinderen dus ook echt goed kent en door de kleine groep overal in stimuleert!
Willie

Oktober 2013
De kleinschaligheid ervaren mijn 2 kinderen als zeer prettig. Mijn kinderen kunnen volledig zichzelf zijn.
Er is oog voor ieder kind, er wordt goed gekeken naar wat een kind nodig heeft.
De opvang is in huiselijke sfeer, het voelt als een tweede huis voor mijn kinderen.
In overleg is veel mogelijk, de flexibiliteit is enorm!
Een kinderdagverblijf met een gouden randje.
Nettie
 
oktober 2013
Een kleinschalig en prettig kinderdagverblijf. Mijn dochters gaan en gingen er met plezier heen, de oudste gaat inmiddels naar school.
Je kind krijgt de aandacht die zij nodig heeft, er wordt echt met je meegedacht. Als ouders zijn we ook erg blij met de flexibiliteit van de opvang. Kortom echt een aanrader voor uw kind!
Hanne
 
April 2013
Onze twee kinderen hebben bij elkaar 6,5 jaar bij Brigitte in het Blauwe Vlinderhuis gezeten van hun babytijd tot ze naar school gingen.
Beiden voelden zich daar thuis en gingen er elke keer met plezier naartoe. Mijn dochter is onlangs vier jaar geworden en gaat al naar school maar zij heeft het nog regelmatig over Brigitte en dat ze bij haar zou willen spelen. Mijn zoon (nu zes jaar) ging ook na schooltijd graag af en toe bij Brigitte spelen.
Wij ouders wisten dat de kinderen op een goede plek zaten, veilig. Zij kregen bij Brigitte ook goed eten, vaak warm eten ’s avonds, en als wij ’s avonds allebei niet thuis waren, wilde Brigitte ze zelfs naar huis brengen en ze in bed leggen. Welk kinderdagverblijf doet dat? De kinderen vonden dat alleen maar leuk.
De picknick die jaarlijks georganiseerd wordt door Brigitte is ook altijd gezellig. Wij komen graag naar de komende picknick, ook al gaan onze kinderen niet meer naar Brigitte.
Ik kan Het Blauwe Vlinderhuis zeker aanbevelen als je een kleinschalige, vriendelijke opvang zoekt.
Anna en Ben

Maart 2013
Onze dochter is al drie dagen “blauwe vlinderhuisje” aan het spelen. Ze bouwt haar eigen huisje in de woonkamer en sleept poppen en speelgoed uit haar speelkeukentje mee.
Een pop is de baby die heel wat fruithapjes en flessen melk op een dag krijgt. Ook zingt ze liedjes en zegt ze zo nu dan: sip sap sop, ruim het speelgoed nu maar op. Goed voorbeeld doet volgen!
Nettie

juni 2012
Geweldig kleinschalig kinderdagverblijf! Mijn 2 dames hebben het er enorm naar hun zin en zijn na vorige nare ervaringen helemaal opgebloeid.
Jennie